здр колеги имам малак проблем при скорост над 140/150 запо4ва едно биене и вибрация вав волана и имам 4уството 4е 6те се разпадне накаде предницата сложих джанти 15 прави са но далие от тях гумите са добре има и втулки на самите джантите а и на волана при движение нагоре надоло има някакж луфт как да премахна и него мойе и тои да има не6то обшто сас биенети мерси преджарително
Известие
Collapse
No announcement yet.
биене при 140/150km/h
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от boxer4oбаланса ок фланци няма освен да е от носачите ама не сам сигурен а за волана на място когато го хвана и размардам на горе на доло има някакв луфт и се чудя далие от него97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Смени си задните гуми,не предните,малко е странно но има ефект,аз имах същия проблем преди време и ми казаха,че тресенето на волана при скорост по голяма от 140км/ч е в следствия на лоши задни гуми,смених ги и сега съм бетон.Надявам се да съм ти помогнал,но най добре пробвай този вариант преди да разбуташ предницата.Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
смених болтовете днес но нямах време да пробвам казаха ми че и от тях мойе да е защтото сас с конус и не лягат хубаво на конуса на джнтата ама ще видим може да е и гумите сложих одзад по хубави осатна да пробвам утре и да видим
благодаря за сажета за сега146 boxer -Малкото SUBARU :P
Comment
Comment